JABLČNÝ ocot BIO Pödör

Kód: 012011 012012 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: PÖDÖR
5,10 € 7,30 € od 5,10 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
21.3.2024 21.3.2024 Zvoľte variant

Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mali odteraz používať organický jablčný ocot častejšie. Napríklad prírodná fermentácia jablčného octu Pödör. Alebo že ocot je kvasený výlučne z vybraných čerstvých jabĺk. Nehovoriac o dlhoročných skúsenostiach...

Detailné informácie

Podrobný popis

Osviežujúca ovocná sila bio jabĺk

Je veľa dôvodov, prečo by ste mali začať častejšie používať organický jablčný ocot, ako napríklad prírodná fermentácia Pödör jablčného octu alebo fakt, že tento ocot je kvasený výhradne z vybraných čerstvých jabĺk. A to ani nehovorím o dlhoročných skúsenostiach...

Namiesto pochybností by ste mali dôverovať prirodzenej sile a chuti jablčného octu. Kolumbus mal na palube svojej lode Santa Maria vždy niekoľko sudov organického jablčného octu, aby predchádzal skorbutu.

POZITÍVNY ÚČINOK BIO JABLČNÉHO OCTU
Vedci zatiaľ nedokázali presne určiť pôvod účinku bio jablčného octu na zdravie a krásu. Premýšľajú nad tým, prečo je tento ocot tak prospešný pre ľudský organizmus.

Bio jablčný ocot obsahuje veľa ingrediencií z čerstvého bio jablka, vrátane vitamínov A, B1, B2 a B6. Koktejl týchto vitamínov posilňuje imunitný systém, pokožku a metabolizmus.

Charakteristickou zložkou organického jablčného octu je kyselina octová. Táto zdravá kyselina podporuje trávenie tým, že pomáha rozkladať tuky a sacharidy.

Každý, kto pravidelne konzumuje ocot, môže bojovať proti pocitu plnosti alebo prekyslenia. Kyselina octová sa v tele premieňa na oxid uhličitý a vodu. V jablčnom octe zostanú len minerály s alkalickým účinkom.

POUŽITIE ORGANICKÉHO JABLČNÉHO OCTU
Organický jablčný ocot Pödör je ovocný a šumivý spoločník do rôznych druhov šalátov, najmä do zelených listových šalátov. Jeho intenzívna chuť skvele harmonizuje s arómami tekvicových semienok alebo repkového oleja. Bio jablčný ocot môžete okrem šalátov využiť aj inak: napríklad na dochucovanie polievok a dusených jedál alebo na konzervovanie zeleniny.

Pokiaľ varíte s jablčným octom, ušetríte aj veľa soli. Pri varení jednoducho namiesto soli dochuťte octom. Tón hlasu: priateľský

 

INGREDIENCIE

bio jablčný ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 88 kJ / 20 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 1,3 g

z toho:

Cukor: 0,5 g

Bielkoviny: 0,5 g

Soľ: 0,03 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Nemecko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.