Múka z VLAŠSKÝCH orechov
Kód: 032031 032029 Zvoľte variantPodrobný popis
Múka z vlašských orechov obsahuje významné množstvo kyseliny linolovej a kyseliny linolénovej. Je zdrojom bielkovín, vitamínov skupiny B, minerálov horčíka a železa.
Orechová múka je mletá forma nízkotučného orechového koláča z oleja vyrobeného tradičným lisovaním z vnútorností vlašských orechov . Vynikajúca surovina, ktorá vracia chuť tradičného celozrnného chleba do koláčov a chlebov.
Môže sa tiež jesť s palacinkovými cestovinami a lososovými rybami.
Má vysoký obsah omega-3, ktorý napomáha fungovaniu mozgových buniek a nervových buniek.
Bohaté na vitamín E.
Obsahuje množstvo minerálov (zinok, meď, horčík, draslík, mangán a vápnik).
Chráni pred cukrovkou a normalizuje hladinu cholesterolu.
Zloženie: múka z vlašských orechov
Krajina pôvodu: Maďarsko
Nutričné hodnoty v 100g: |
|
Energia: |
1314KJ/312kcal |
Tuky: |
9,53g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
1,94g |
Sacharidy: |
9,24g |
z toho cukry: |
8,26g |
Bielkoviny: |
47,3g |
Soľ: |
0,03g |
Upozornenie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.