Shoarma sa používa hlavne na marinovanie mäsa. Perfektné na dochutenie hydiny aj bravčového mäsa. Marinované mäso by malo byť ponechané niekoľko hodín v chladničke, aby bolo úplne nasiaknuté chuťou a arómou všetkých ingrediencií.
Korenie Shoarma je perfektne zložená zmes bylín a korenia, vďaka čomu získa kuracie mäso s jemnou chuťou jedinečný charakter.
Najskôr sa používa v arabskej kuchyni. Dodáva jedlám jedinečnú chuť a arómu.
Shoarma sa výborne hodí aj k paprikám, hubám alebo pečenému žltému syru.
Zloženie: soľ, sladká paprika, rasca, rímska rasca, kukurica, sóda bikarbóna, bylinkové korenie, zázvor, škorica, kari, kurkuma, feferónky, klinčeky, muškátový oriešok, kardamón, biele korenie, nové korenie
Krajina pôvodu: India