CUKETOVÝ PRÍVAROK s fazuľkami na masle, slaninovými chipsami a pošírovaným vajíčkom

cuketový prívarok

Cuketový prívarok s fazuľkami na masle, slaninovými chipsami a pošírovaným vajíčkom

Suroviny:

1kg nastrúhanej cukety

300ml šľahačkovej smotany

1 ČL mletého bobkového listu

2 guličky nového korenia

1PL kokosového oleja na varenie

1ČL ghee masla na zjemnenie

1PL Paleo strúhanky (je jemná ako hladká múka) 

himalájska soľ

1ČL erythritolu ( cukor z fermentovaného ovocia )

slanina
fazuľové lusky
ghee maslo
vajce

Postup:

Do hrnca dáme rozohriať kokosový olej a pridáme cuketu, trochu premiešame, pridáme bobkový list, nové korenie a zalejeme len s takým množstvom vody aby bola ponorená a varíme 15 minút. Potom prilejeme smotanu, trochu ju osolíme, pridáme cukor a varíme ďalších 10 minút. V troche vody rozmiešame Paleo strúhanku a túto zátrepku vylejeme do omáčky a necháme prevrieť asi na 5 minút.

Na malú panvicu dáme dáme opekať tenké plátky slaniny dokým sa nám nespečú do chrumkava.

Lusky, ja som mala mrazené, si dáme na panvicu s lyžičkou masla s trochou vody (tak aby boli ponorené do polky) ich pomiešame a dusíme dokým sa voda takmer nevyparí.

Do vyššieho hrnca dáme variť vodu, ale nesolíme ju. Vajíčko si rozbijeme a dáme ho do misky. Pred bodom varu stiahneme na slabý oheň ( voda nám nesmie vrieť ). Lyžicou, alebo metličkou na šľahanie vytvoríme silný vír, vajíčko tam vylejem

 

Autor: Kristínka - naša spokojná zákazníčka
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie