Vanilkový cukor s fruktózou pridá tú správnu vanilkovú chuť a vôňu do pečiva, pudingov či krémov.
Zloženie: fruktóza 98%, aróma, bourbon vanilka 2%
Krajina pôvodu: ČR
Kuskus je potravina, ktorá pochádza zo severu Afriky. Táto potravina sa vyrába z prosa, pšenice alebo z jačmeňa. Kuskus je vlastne maličká cestovina, tvarovaná do...
Presládzaná (kandizovaná) pomarančová kôra je vhodná na priamu konzumáciu alebo ako špeciálna ingrediencia do koláčov, dezertov, pudingu či muffinov.
Zloženie: pomarančová...
Kuskus je potravina, ktorá pochádza zo severu Afriky. Táto potravina sa vyrába z prosa, pšenice alebo z jačmeňa. Kuskus je vlastne maličká cestovina, tvarovaná do...
Ľanová múka obsahuje 2g sacharidov (na 100g) a preto je vhodná ako zahusťovadlo pri nízkoenergetických diétach.
vysoký obsah vlákniny (38g v 100g) - správne...
Obsahuje jedinečné množstvo vitamínov a minerálnych látok. Nachádzajú sa v nej všetky vitamíny skupiny B (okrem vitamínu B12) aj vitamín E. Obsah selénu je veľmi...
Prečo treba jesť želatínu?
Posilňuje kosti a chrupavky. Konzumácia želatíny je vhodná pri zvýšenej fyzickej aktivite, kedy dochádza k zvýšenému opotrebovaniu...
Túto (pre nás nezvyčajnú) surovinu používali už starí Mayovia na svoje zasýtenie. Tapioka je chuťovo takmer neutrálny škrob, ktorý sa získava zo spracovaného a vysušeného...
Kokosová múka vznikla predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá aj do diéty bez alergénov a s nízkym obsahom...
Bezlepková ľahko stráviteľná kukurično-cícerová strúhanka, skvelá ako náhrada za klasickú strúhanku, vhodná na obaľovanie rezňov, ako prísada do fašírok. Extrudovaný výrobok....
Múka z vlašských orechov sa získava mletím vlašských orechov. Tento produkt vznikol predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania. ale rovnako dobre...
Kukuričnú múku využijete všade tam, kde strúhanku. Z jemnejšej spravíte tortilly, polentu alebo cestoviny, či placky plné bielkovín, horčíka a železa. Uchovávajte ju...
Konopná múka, sa získava pomletím výliskov za studena lisovaných semienok.
neobsahuje glutén
má vysoký obsah ľahko stráviteľných globulínových bielkovín edestínu a albumínu...
Tekvicová múka
Tekvica je unikátny komplex esenciálnych fosfolipidov rastlinného pôvodu a v tuku rozpustných vitamínov A, E, F. Obsahuje veľké množstvo biologicky aktívnych...
Amarantová múka je prirodzene bezgluténová múka. Je vyrobená z rastliny Láskavca. Oproti ostatným obilninám má vysoký obsah bielkovín. Obsahuje aminokyselinu lyzín,...
Sóda bikarbóna
bez ťažkých kovov, bez fosfátov a bez hliníka
vhodná na pečenie
na neutralizáciu žalúdočných kyselín
na odkyslenie organizmu v podobe kúpeľa
Krajina...
Cícerová múka je známou bezgluténovou múkou. Obsahuje mnoho vitamínov ako vitamín B2 a B6, proteíny, foláty, ako aj minerály a veľké množstvo železa. Pomáha upravovať hladinu...
Presládzaná (kandizovaná) citrónová kôra je vhodná na priamu konzumáciu alebo ako špeciálna ingrediencia do koláčov, dezertov, pudingu či muffinov.
Zloženie: citrónová...
Neaktívne droždie je vhodné:
na ochutenie polievok, omáčok
ochutenie sendvičov
do cestovín
do ryžových jedál
do prívarkov, musli
V kombinácii so za studena lisovaným...
Obsahuje jedinečné množstvo vitamínov a minerálnych látok. Nachádzajú sa v nej všetky vitamíny skupiny B (okrem vitamínu B12) aj vitamín E. Obsah selénu je veľmi...
Obsahuje jedinečné množstvo vitamínov a minerálnych látok. Nachádzajú sa v nej všetky vitamíny skupiny B (okrem vitamínu B12) aj vitamín E. Obsah selénu je veľmi...
Špaldová múka biela obsahuje jedinečné množstvo vitamínov a minerálnych látok. Nachádzajú sa v nej všetky vitamíny skupiny B (okrem vitamínu B12) aj vitamín E....
Špecle so špenátom z tvrdej pšenice a z celých vajec z domáceho chovu, sú tradičnou prílohou našich babičiek. Ich príprava a použitie sú rovnaké ako pri klasických cestovinách....
Ryžová múka je známa hlavne v juhovýchodnej Ázii, kde sa používa na výrobu rezancov, dezertov a iných sladkostí. Je jemnej chuti vďaka čomu je ideálna na pečenie. Výrobky z...
Tapiókové perličky sa vyrábajú lisovaním tapiókovej vlákniny, výsledným produktom sú biele guličky, ktoré obzvláštnia každý dezert, získali si popularitu aj v takzvanom bubble...
V prvej fáze sa z lieskových orechov mechanicky, bez použitia chemikálií vylisuje olej, následne sa pomelú na jemnú múku. Vďaka tomuto postupu sa zníži nielen obsah...
Múka z celozrnnej ryže obsahuje viac vitamínov a minerálnych látok. Je prirodzne bezgluténová. (B1,B2,B6, niacín, kys. pantoténová, fosfor, draslík, vápnik, zinok, nikel,...
TEFF je jednoročná rastlina, ktorá pochádza z Etiópie. Teff je bohatý na vlákninu, bielkoviny, vápnik a železo. Má vyvážený pomer bielkovin a sacharidů,bohatá na...
Sezamová múka sa vyrába zomletím sezamu a bez prídavku chemikálií sa z tejto masy vylisuje olej. Týmto procesom sa zníži nielen obsah oleja ale aj obsah omega 6 nenasýtených...
Cestoviny z múky zo zelených bnánov sú bezlepkové cestoviny. Tento produkt vznikol predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá...
Sezamové cestoviny sú bezlepkové cestoviny. Tento produkt vznikol predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá aj do diéty bez...
Múka z maku nie je totožná s mletým makom! Rozdiel je v tom, že v prípade múky sa pomocou lisovania za studena odstráni z maku olej a až následne sa mak zbavený oleja zomelie na...
Kokosová múka vznikla predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá aj do diéty bez alergénov a s nízkym obsahom...
Použitie konjak múky:
na zahustenie - zmiešajte múku so studenou tekutinou až do odstránenia hrudiek a pri neustálom miešaní zmes prilievajte do zahusťovaného...
Pohánková múka je veľmi hodnotná predovšetkým pre obsah rutínu, ktorý má priaznivý vplyv na srdce a cievy, pečeň, tráviace orgány, posilňuje imunitný systém, zvyšuje pružnosť...
Gaštanová múka sa používa pri bezgluténovej diéte, pretože neobsahuje bielkovinu glutén. V kuchyni má všestranné využitie. Vhodná je na pečenie, vysmážanie aj obaľovanie....
Zemné mandle ľudstvo pozná už od čias Starovekého Egypta. V rôznych častiach sveta sa nazývajú inak, môžete ich poznať aj pod názvami jedlý šachor, tigrie orechy alebo...
Mandľová múka neobsahuje nič iné, ako mandle. Môže sa použiť na pečenie, varenie, na prípravu krémov a plniek, k zahusťovaniu, buď samostatne alebo miešať s ostatnými...
Zmes na výrobu domácich langošov.
neobsahuje glutén, vajcia, droždie, oleje
bez pridaných cukrov.
Zloženie: zmes bezgluténových múk (pohánková múka,...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií