JABLČNÝ ocot BIO Pödör

Kód: 012011 012012 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: PÖDÖR
5,10 € 7,30 € od 5,10 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
23.3.2023 23.3.2023 Zvoľte variant

Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mali odteraz používať organický jablčný ocot častejšie. Napríklad prírodná fermentácia jablčného octu Pödör. Alebo že ocot je kvasený výlučne z vybraných čerstvých jabĺk. Nehovoriac o dlhoročných skúsenostiach...

Detailné informácie

Podrobný popis

Ovocná osviežujúca sila bio jabĺk

Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mali odteraz používať organický jablčný ocot častejšie. Napríklad prírodná fermentácia jablčného octu Pödör. Alebo že ocot je kvasený výlučne z vybraných čerstvých jabĺk. Nehovoriac o dlhoročných skúsenostiach...

Skôr by ste mali dôverovať prirodzenej sile a chuti jablčného octu. Kolumbus mal na palube svojej Santa Maria vždy niekoľko sudov organického jablčného octu, aby zabránil skorbutu.

 

POZITÍVNY ÚČINOK BIO JABLČNÉHO OCTU

Zatiaľ nie je vedecky dokázané, odkiaľ pochádza účinok bio jablčného octu na zdravie a krásu. Vedci si lámu hlavu nad tým, prečo je jablčný ocot pre ľudský organizmus taký dobrý.

Množstvo ingrediencií z čerstvého bio jablka obsahuje aj bio jablčný ocot. Napríklad vitamíny A, B 1 , B 2 B 6 . Koktejl týchto vitamínov posilňuje imunitný systém, pokožku a metabolizmus.

Kyselina octová je charakteristická pre organický jablčný ocot . Táto zdravá kyselina podporuje trávenie tým, že pomáha rozkladať tuky a sacharidy.

Každý, kto pije ocot pravidelne, môže pôsobiť proti pocitu plnosti či prekyslenia. Kyselina octová sa metabolizuje na oxid uhličitý a vodu. V jablčnom octe zostanú len minerály, ktoré pôsobia zásadito.

 

POUŽITIE ORGANICKÉHO JABLČNÉHO OCTU

Organický jablčný ocot Pödör je ovocným, šumivým spoločníkom do všetkých druhov šalátov, ale najmä do zelených listových šalátov. Jeho intenzívna chuť obzvlášť dobre harmonizuje s vôňami tekvicových semiačok alebo repkového oleja. Bio jablčný ocot sa dá okrem šalátov využiť aj mnohými inými spôsobmi: napríklad na dochucovanie polievok a dusených jedál alebo na konzervovanie zeleniny.

Ak varíte s jablčným octom, ušetríte aj veľa soli. Pri varení jednoducho namiesto soli dochuťte octom.

 

INGREDIENCIE

bio jablčný ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 88 kJ / 20 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 1,3 g

z toho:

Cukor: 0,5 g

Bielkoviny: 0,5 g

Soľ: 0,03 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Nemecko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.