Dlhoročné skúsenosti s výrobou octu, len kvalitné suroviny a zrenie v drevených sudoch robia z bieleho vínneho octu Pödör...
100% prírodný, nefiltrovaný ocot z prísne kontrolovanej, kvalitných a čerstvých jabĺk, kvasených v drevených sudoch....
Sherry ocot Pödör sa vyrába z odrody hrozna Palomina, klasického hrozna sherry, tradičnou metódou výroby sherry v Jereze...
Znalci tiež radi označujú červený vínny ocot ako „dušu vína“. Je na tom niečo pravdy, pretože v Pödör sa na červený...
Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mali odteraz používať organický jablčný ocot častejšie. Napríklad prírodná...
Prírodný olej z čiernej repky, ktorý má v porovnaní s rafinovaným repkovým olejom veľmi intenzívnu, zvláštnu...
Od tradičných slnečnicových olejov na trhu ho odlišuje zlatožltá farba, príjemná aróma a čerstvá chuť. Oleje zo semien,...
Nefiltrovaný ľanový olej Pödör má farbu slnka a vyslovene jemnú, charakteristickú a príjemnú arómu. Je prirodzeným...
100%prírodný, nefiltrovaný ocot z prísne kontrolovanej, kvalitnej a čerstvej jablčnej šťavy, kvasených v drevených sudoch,...
Zachytili sme exotickú vôňu šťavy z plne zrelého ovocia v nádhernom čistom ovocnom octe. Rovnako ako v prípade Pödör,...
Neodmysliteľnou súčasťou ázijskej kuchyne je samozrejme arašidový olej. Jeho intenzívna chuť pri opečení ho robí...
Sezam je považovaný za najstaršiu olejninu na svete. Je cenený najmä pre vysokokvalitné tuky, ktoré...
100% prírodný, čistý, za studena lisovaný, nefalšovaný kamelínový olej. nefiltrovaný bez konzervačných látok BIO...
Kvalitná horčica z jablkového balsamica Je vynikajúca ku grilovanému mäsu, klobásam, párkom, taktiež k príprave...
Kvalitná horčica z piemontských orechov Je vynikajúca ku grilovanému mäsu, klobásam, párkom, taktiež k príprave...
Olej z maku má jemne kyslú, jemne orieškovú chuť, ktorá sa môže naplno rozvinúť najmä v studenej kuchyni. Makový olej...
Olej z vlašských orechov je v kuchyni stálicou! Jeho orieškovú chuť možno kombinovať so širokou škálou jedál. Od...
Keď hrušky na jeseň visia na stromoch bucľaté a s červenými lícami, je čas, aby Pödör začal premýšľať o hruškovom octe. Na...
Ocot je jednou z najstarších potravín, ktoré ľudstvo pozná. Pivo nie je takmer v žiadnom prípade menejcenné, pretože...
Z fľaštičky vyteká štajerský tekvicový olej, sýto zelený a s intenzívnou vôňou orieškov. Jeho chuťové aspekty...
Hustá konzistencia a intenzívna chuť balzamikového octu sú jednoducho nezameniteľné. V kombinácii s kvalitným tmavým...
Pozoruhodne výrazná zlatistá farba, orieškovo-trávová vôňa a množstvo cenných ingrediencií: Ostropestrecový olej je často...
Stránka 1 z 3 - 53 položiek celkom
Nastavenie