MARHUĽOVÝ ocot Pödör

Kód: 012022 012051 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: PÖDÖR
8,80 € 14,70 € od 8,80 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
19.4.2024 19.4.2024 Zvoľte variant

Kvalitný ocot ako marhuľový ocot Pödör je vrcholom každej kuchyne! Jeho intenzívne ovocná chuť vyčarí osviežujúci úsmev na perách najmä v letných mesiacoch. 100 percentne prírodné a len fermentované z toho najlepšieho ovocia, na kvalitu Pödör sa môžete spoľahnúť. Keďže sa marhuľový ocot vyrába zo zrelého ovocia, obsahuje značné množstvo živín, ktoré sú prospešné pre vaše zdravie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sladké a ovocné prekvapenie

Kvalitný ocot ako marhuľový ocot Pödör je vrcholom každej kuchyne! Jeho intenzívne ovocná chuť vyčarí osviežujúci úsmev na perách najmä v letných mesiacoch. 100 percentne prírodné a len fermentované z toho najlepšieho ovocia, na kvalitu Pödör sa môžete spoľahnúť. Keďže sa marhuľový ocot vyrába zo zrelého ovocia, obsahuje značné množstvo živín, ktoré sú prospešné pre vaše zdravie. Ovocný ocot a najmä kyselina octová, ktorú obsahuje, má vraj tráviaci, antibakteriálny účinok.

Naši predkovia prisahali na pravidelné octové pitné kúry, ktoré dnes zažívajú renesanciu. Pri výrobe marhuľového octu prejde ovocie dvoma procesmi, kým sa napokon dostane do ušľachtilej fľaše: Najprv prebehne prirodzené kvasenie, pri ktorom sa cukor v ovocnej šťave premení na prírodný alkohol. Nakoniec, v druhom kroku, druhej fermentácii, sa alkohol premení na kyselinu octovú. Nebuďte preto prekvapení, ak vo fľaši s octom nájdete nejaké usadeniny. Je to prirodzené a dokonca aj znakom vysokej kvality produktov Pödör.

 

POZITÍVNE ÚČINKY MARHUĽOVÉHO OCTU

V marhuľovom octe je množstvo zdravých ingrediencií, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny ,  minerály  a  stopové prvky  sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

 

POUŽITIE MARHUĽOVÉHO OCTU

Marhuľový ocot určite robí jednu vec: prekvapí! Pretože ocot vyrobený z čerstvých marhúľ chutí sladko a ovocne a jemne kyslo zároveň. To je dôvod, prečo sa tak dobre harmonizuje s olejmi z orechov, ako je olej z vlašských orechov alebo olej z hroznových jadierok v listových šalátoch. Kvôli sladkej tóne pridáva marhuľový ocot pikantnú zložku do ovocných šalátov a iných ovocných dezertov. Len pár kvapiek premení jednoduchý dezert na nevšedný výtvor. Tip: Nevšedný aperitív vykúzlite striekaním niekoľkých lyžičiek marhuľového octu so sektom alebo sektom.

 

INGREDIENCIE

marhuľový ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.