Ocot z ČIERNYCH RÍBEZLÍ Pödör

Kód: 012047 012048 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: PÖDÖR
9,70 € 16,50 € od 9,70 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
2.5.2024 2.5.2024 Zvoľte variant

Hľadanie niečoho neobvyklého vás muselo priviesť do Pödöru a octu z čiernych ríbezlí. Môžeme vám povedať jedno: Už nemusíte hľadať, pretože ste našli to, čo ste hľadali s ovocným octom Pödör. Vo fľašiach Pödör končia len tie najlepšie čierne ríbezle, známe aj ako cassis.

Detailné informácie

Podrobný popis

Malé ovocie vo forme octu

Hľadanie niečoho neobvyklého vás muselo priviesť do Pödöru a octu z čiernych ríbezlí. Môžeme vám povedať jedno: Už nemusíte hľadať, pretože ste našli to, čo ste hľadali s ovocným octom Pödör. Vo fľašiach Pödör končia len tie najlepšie čierne ríbezle, známe aj ako cassis. Medzi zberom a vašim chrumkavým šalátom s dresingom Pödör sú početné pracovné kroky, najlepšie suroviny a neustála kontrola kvality.

Ríbezľový ocot dozrieva v drevených sudoch, ktoré sú neustále monitorované na obsah kyslíka a teplotu. Výroba octu bola vždy remeslom, ktoré si vyžaduje veľa trpezlivosti a skúseností. Tieto vlastnosti sú v Pödör doma. Len tak zachytíte znamenitú chuť octu. Kvapka po kvapke obsahuje čistú prírodu bez aróm a konzervantov.

 

POZITÍVNE ÚČINKY OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ

Ocot z čiernych ríbezlí obsahuje množstvo zdravých prísad, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny ,  minerály  a  stopové prvky  sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

 

POUŽITIE OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ

Skvelé víno v tmavočervenom šate: ocot z čiernych ríbezlí očarí oko, nos a podnebie rovnakou mierou. V ríbezľovom octe sa spájajú arómy rôznych ovocných kyselín, čo mu dodáva jeho neporovnateľne ovocnú chuť. Pozoruhodná je najmä jeho jemná kyslosť, ktorá poteší citlivých labužníkov. Ríbezľový ocot je potešením v lete s čerstvými listovými šalátmi a dokonale sa harmonizuje s olejom z hroznových jadierok alebo lieskových orieškov. Keď už hovoríme o lete: pridajte štipku bobuľového octu do ovocných čajov, džúsov alebo minerálnej vody a vychutnajte si vychladené - tip na uhasenie smädu do horúcich dní! Gurmáni varia ocot z čiernych ríbezlí v tmavých omáčkach k jedlám z diviny alebo červenému mäsu. Básnička o pečenej srnke, jarabici, králikovi a bažantovi!

 

 

INGREDIENCIE

ocot z čiernych ríbezlí

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.