PIVOVÉ balsamico Pödör
Kód: 012026 012045 Zvoľte variantSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Chuťový zážitok pre milovníkov piva
Hustá konzistencia a intenzívna chuť balzamikového octu sú jednoducho nezameniteľné. V kombinácii s kvalitným tmavým pivom je Pödörov balzamikový ocot skutočným hitom v sortimente. Pivný balzamikový ocot svojou kyslou, korenistou arómou zapôsobí na vášnivých milovníkov piva, ako aj na nepivateľov. Na 100% prírodný a nefiltrovaný pivný balzamikový ocot sa používa len to najlepšie tmavé pivo. Chuť sa tak rozvinie ešte intenzívnejšie a jedinečnejšie.
Balzamikový ocot je špeciálna forma octu, z čoho pramenia jeho mnohé pozitívne účinky. Ocot sa používa na dezinfekciu už od raného veku ľudstva. Okrem toho sa o octe hovorí, že stimuluje trávenie a je skutočným univerzálom, pokiaľ ide o zdravé varenie. Jeho zložky ako minerály a vitamíny priaznivo ovplyvňujú naše zdravie a preto sú mimoriadne chutnou možnosťou zdravej výživy.
POUŽITIE PIVNÉHO BALSAMICA
Chmeľové, sladové a zároveň mimoriadne ušľachtilé: Asi tak najlepšie sa dá opísať chuť pivného balzamikového octu. Pivný balzamikový ocot premení vašu špajzu na malý poklad. Pivný balzamikový ocot je skutočným vrcholom výdatnej kuchyne. Či už ide o šaláty, polievky alebo omáčky – s pár kvapkami dostane každé jedlo, ktoré vykúzlite, niečo navyše. Vneste do svojej kuchyne čerstvý vzduch a pri pečení pokvapkajte klobásy a mäsové výrobky pivným balzamikovým octom. To dodá nielen osobitnú chuť, ale vykúzli aj lahodnú kôrku.
Vyskúšajte pivný balzamikový ocot v kombinácii s tým najlepším olejom z hroznových jadierok Pödör Zweigelt alebo konopným olejom - výsledná harmónia je prekvapivo intenzívna.
INGREDIENCIE
Pšeničný pivný ocot (37%) (voda, pšeničný slad, chmeľ), sladový ocot (voda, jačmenný slad), sladový extrakt a repný sirup, sacharóza, javorový sirup, fruktóza
VÝŽIVOVÉ FAKTY
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 796 kJ / 187 kcal
Tuk: 0 g
z toho:
Nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 42 g
z toho:
Cukor: 32 g
Bielkoviny: 1,6 g
Soľ: 0,03 g
SKLADOVANIE
Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.
Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocot – pred použitím pretrepte!
Krajina pôvodu: Nemecko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.